Interim professionals

 
Interim Professionals
 
Jij wilt optimaal gebruik maken van je competenties. Verschillende projecten aangaan en in diverse keukens en omgevingen je professie uitoefenen. Flexibiliteit en de zekerheid van een goede CAO en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wouters Participatie werkt dan graag met jou samen. De juiste specialist ‘koppelen’ aan de juiste organisatie en functie, dat is ons specialisme. Door middel van het verbinden van kennis aan de vacatures, opdrachten en organisaties, komen de talenten van professionals optimaal tot hun recht.

Professionele ontwikkeling en persoonlijke doelen

Wij hebben een groot en actief netwerk van interim professionals en opdrachtgevers. Daarnaast komen wij zelf uit het werkveld en zijn wij één op één in staat, de match te kunnen maken en om voor jou de perfecte opdracht te ontsluiten.

Payrolling via Wouters Participatie
  • Afwisselende opdrachten voor overheden 
  • Flexibiliteit  
  • Kennisdeling en coaching
  • Een open, informele cultuur 
  • Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Aanbod
 
Werken via Wouters Participatie biedt de mogelijkheid tot veelzijdige ontwikkeling bij diverse opdrachtgevers met de veiligheid van een Payroll constructie. Vanzelfsprekend bieden we een
salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring.
 
  • Wij gaan discreet om met jouw sollicitatie en zijn een betrouwbare partner
  • Wij bieden tijdelijke functies op payroll basis
  • Wij hebben een groot netwerk binnen de overheid
  • Je wordt uitstekend begeleid vanaf kennismaking tot en met het uitvoeren van een leuk project
  • Wij bieden jou een uitstekend salaris
Natuurlijk kan je altijd een open sollicitatie indienen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om jouw profiel door te nemen en je bij ons in te schrijven als werkzoekende. Wij contacten jou op het moment dat wij een geschikte vacature voor je hebben.
 
Persoonlijk aanspreekpunt
 
Als professional heb je een vast aanspraakpunt. 
 
Een vraag?
 
Je kunt snel een vraag stellen via het contactformulier. We antwoorden zo spoedig mogelijk, of nemen contact op voor een persoonlijke afspraak.
 
Solliciteren of informatie?
 
Ben je geïnteresseerd? Je kunt jouw sollicitatiebrief en CV sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Voor meer informatie kan je contact opnemen met de heer P. Wouters (directeur en personeelszaken) op telefoonnummer 071-240 64 62of 06- 4847 46 85. 

Afdrukken E-mailadres

Social media

FacebookTwitterLinkedIn